Woensdag 8 januari 2020 repetitieavond/ nieuwjaarsreceptie

Woensdag 22 januari 2020 repetitieavond

Woensdag 5 februari 2020 Generale repetitieavond

Zaterdag 8 februari 2020 Uitvoering ger.gem Baredrecht (info zie uitvoeringen)

Woensdag 19 februari 2020 repetitieavond

Woensdag 4 maart 2020 Genrale uitvoering

Zaterdag 7 maart 2020 Uitvoering ger.gem Geldermalsen (info zie uitvoeringen)

Woensdag 18 maart 2020 repetitiavond

Woensdag 1 april 2020 repetitieavond

Woensdag 15 april 2020 repetitieavond

Woensdag 22 april 2020 repetitieavond

Woensdag 6 mei 2020 repetitieavond

Woensdag 20 mei 2020 repetitieavond

Woensdag 27 mei 2020 Generale repetitieavond

Maandag 1 juni 2020 Uitvoering grote kerk Dordrecht (info zie uitvoeringen)

Woensdag 10 juni 2020 repetitieavond

Woensdag 24 juni 2020 Uitvoering Salem

Dit alles: zo de Heere wil en wij leven

Accepteren

Google Analytics

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.