Woensdagavond 18 mei 2022 repetitieavond

Woensdagavond 25 mei 2022 repetitieavond

Woensdagavond 1 juni 2022 generale repetitieavond

Maandagavond 6 juni 2022 uitvoering Dordrecht(zie uitvoeringen)

Woensadg 15 juni 2022 uitvoering Salem

Woensdag 14 september 2022 start nieuwe seizoen

alles zo de Heere wil en wij leven

Accepteren

Google Analytics

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.