Woensdag 27 novemeber 2019 generale repetitieavond

Zaterdag 7 december 2019 uitvoering te Ridderkerk (meer info zie uitvoeringen)

Woensdag 11 december 2019 repetitieavond

Woensdag 18 december 2019 generale repetitieavond

Zaterdag 21 december 2019 uitvoering te Ouderkerk aan den IJssel (meer info zie uitvoeringen)

Woensdag 8 januari 2020 repetitieavond/ nieuwjaarsreceptie

Woensdag 22 januari 2020 repetitieavond

Dit alles: zo de Heere wil en wij leven

Accepteren

Google Analytics

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.