Datum : D.V. Zaterdag 21 december 2019 Hersteld hervormde kerk, Abelenlaan 41 te Ouderkerk aan den IJssel aanvang 19.30 uur (Adventzangavond)

Met medewerking van : Mannenkoor Canticum uit Gouda

Organist : Roeland de Reuver

Trompetist : Henk Jan Drost

Piano : Jan Hendrik van Schothorst

Alt : Florianne van Ginkel

Sopraan : Violieske van Ginkel

Algehele leiding : kandidaat dhr. A.J. Speksnijder

Collecte tbv inloophuis "in de Gouwstraat"

Datum : D.V. Zaterdag 8 februari 2020 Ger. Gem te Barendrecht aanvang 19.30 uur

Met medewerking van : Dirkslandsmannenkoor olv Dinant Struik

Tbv Woord en Daad

Datum : D.V. Zaterdag 7 Maart 2020 Ger.Gem te Geldermalsen aanvang 19.30 uur

Met medewerking van het kinderkoor "de kleine Lofstem"

Tbv Woord en Daad.

Meer info volgt

Datum : D.V. Maandag 1 Juni 2020 (2e pinksterdag) Grote kerk te Dordrecht aanvang 19.00 uur

Meer info volgt

Accepteren

Google Analytics

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.